Termeni și condiții

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.artivist.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor. www.artivist.ro este administrat de S.C. ARTIVIST MOVEMENT S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Sector 5, Calea 13 Septembrie, Nr. 106, Bl. 50, Ap. 9 inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/14649/2015, CUI 35285148. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.artivist.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.artivist.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de achizitie va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei. Plata produselor se efectueaza prin credit/ debit card la plasarea comenzii online. După ce ati plasat comanda online, veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati, unde veti completa un chestionar securizat cu datele cardului dvs. Cardul dvs. trebuie să fie înrolat în sistemul 3D Secure.

Modalități livrare

După efectuarea plății, biletele comandate sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic (e-ticket), sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Biletul electronic poate fi prezentat direct de pe telefonul mobil / tabletă sau poate fi tipărit.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.artivist.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. ARTIVIST MOVEMENT S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.artivist.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@artivist.ro.

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. ARTIVIST MOVEMENT S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. ARTIVIST MOVEMENT S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Politica de retur

Achiziția este validă pentru o singură persoană la evenimentul menționat în emailul de confirmare primit după finalizarea comenzii.

Achiziția este validă doar pentru data și ora menționate în emailul de confirmare primit după finalizarea comenzii.

În caz de neparticipare la eveniment, curs sau atelier, din cauze ce nu țin de organizator, banii nu se pot returna.

Contravaloarea achiziției nu se poate returna, cu excepția situației în care ARTIVIST anulează sau reprogramează evenimentul, cursul sau atelierul.

În cazul anulării/ reprogramării evenimentului, cursului sau atelierului, banii se vor returna în termen de 28 de zile de la data cererii trimise de cumpărător. Nu se vor returna costuri adiționale plătite de cumpărător (bilete de tren sau transport, taxe bancare, taxe de curierat etc)

ARTIVIST este responsabil pentru desfășurarea adecvată a evenimentului, cursului sau atelierului la data și ora menționate în emailul de confirmare primit după finalizarea comenzii.

Participantul/a la eveniment, curs sau atelier este responsabil/ă pentru bunurile sale în timpul evenimentului, iar ARTIVIST nu este răspunzător pentru obiectele pierdute.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.artivist.ro.