Politica de confidențialitate Artivist

Ca să te poți bucura de serviciile și produsele noastre, ne trimiți informații, de exemplu, atunci când îți creezi un cont de utilizator sau atunci când completezi datele de facturare pentru ceea ce ai cumpărat. Când utilizezi website-ul nostru, dorim să înțelegi cum folosim informațiile și cum îți poți proteja confidențialitatea.

Politica noastră de confidenţialitate explică:

 • ce informaţii colectăm şi de ce le colectăm;
 • cum utilizăm respectivele informaţii;
 • opţiunile pe care le oferim, inclusiv modul în care se accesează şi se actualizează informaţiile.

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Aşadar, fie că ești nou pe Artivist.ro, fie că ești un client vechi, te rugăm să acorzi timp cunoaşterii practicilor noastre şi, dacă ai întrebări, contactează-ne.

Informațiile pe care le colectăm

Colectăm informații pentru a putea oferi o experiență îmbunătățită, cu fiecare intercațiune pe care o ai cu brand-ul Artivist. Mai jos sunt descrise modurile în care colectăm aceste informații:

 • Informații pe care ni le oferi tu: Se aplică atunci când îți faci un cont nou sau când plasezi o comandă pe website-ul artivist.ro și urmează să primești factura. În acest caz, colectăm următoarele informații: nume și prenume, porecla/pseudonim/username, numărul de telefon, adresa de email și adresa de reședință sau domiciliu.
 • Informații pe care le obținem atunci când navighezi pe artivist.ro: Se aplică atunci când navighezi în pagina noastră web, atât în cazul în care ești înregistrat în contul tău de utilizator, cât și dacă navighezi anonim. În acest caz, colectăm următoarele informații: informații despre dispozitivul pe care îl folosești în navigare, informații de jurnal (exemple: modul în care ai navigat prin website-ul nostru, ce erori ți-au apărut, tipul de browser folosit, adresa IP folosită), cookies.

 Cum utilizăm informațiile pe care le colectăm

Datele pe care le colectăm le folosim în scop de reclamă, marketing și publicitate, și în scop de comunicare electronică.

Cu informațiile pe care ni le oferi tu, noi:

 • te informăm cu privire la situatia contului tău de pe artivist.ro;
 • te informăm cu privire la evolutia si starea comenzilor tale;
 • completăm facturile aferente comenzilor, cu datele pe care ni le furnizezi;
 • îți oferim posibilitatea să evaluezi produsele și serviciile oferite de noi;
 • îți trimitem newslettere de promovare a produselor, serviciilor și evenimentelor noastre;
 • urmărim și monitorizăm vânzările pe care le realizăm.

Cu informațiile pe care le obținem atunci când navighezi pe artivist.ro, noi:

 • îmbunătățim experiența de utilizare a website-ului cu ajutorul cookie-urilor;
 • realizăm materiale publicitare prin Facebook Ads sau Google AdWords cu ajutorul etichetelor pixel;

Dacă vreodată va trebui să utilizăm informațiile în alte scopuri decât cele descrise mai sus, îți vom cere acordul înainte de a face acest lucru.

Accesarea și actualizarea informațiilor tale cu caracter personal

Ori de câte ori folosești website-ul artivist.ro, scopul nostru este de a-ți oferi acces la informațiile tale. personale. Dacă informațiile respective sunt greșite, ne străduim să îți oferim modalități de a le actualiza rapid sau de a le șterge, exceptând cazurile în care trebuie să păstrăm informațiile în scopuri legitime de afaceri sau juridice.

Putem să respingem solicitările care se repetă în mod nerezonabil, care necesită un efort tehnic excesiv (de exemplu, dezvoltarea unui nou sistem sau modificarea fundamentală a unei practici existente), care periclitează confidențialitatea altor persoane sau care ar fi extrem de nepractice (de exemplu, solicitările referitoare la informațiile stocate în sisteme de backup).

Informațiile pe care le distribuim

Nu trimitem informațiile tale personale unor companii, organizații și persoane din afara Artivist, decât din motive legale. Vom distribui informaţii cu caracter personal către companii, organizaţii sau persoane din afara Artivist în cazul în care considerăm cu bună credinţă că accesarea, utilizarea, păstrarea sau dezvăluirea informaţiilor respective sunt necesare în mod rezonabil pentru:

 • punerea în aplicare a Termenilor şi condiţiilor în vigoare, inclusiv investigarea posibilelor încălcări ale acestora;
 • detectarea, prevenirea sau combaterea în alt mod a fraudei, a problemelor de securitate sau de ordin tehnic;
 • protejarea împotriva încălcării drepturilor, proprietăţii sau siguranţei companiei Artivist, a utilizatorilor noştri sau a publicului, aşa cum se stipulează sau se permite prin lege.

Securitatea informațiilor

Depunem eforturi pentru a proteja clienții Artivist împotriva accesului neautorizat sau a modificării, dezvăluirii ori distrugerii neautorizate a informaţiilor pe care le deţinem. Mai exact:

 • criptăm website-ul utilizând protocolul de securizare SSL;
 • contul lor de utilizator nu poate fi accesat decât prin completarea parolei și a adresei de email sau a numelui de utilizator;
 • restricţionăm accesul la informaţiile cu caracter personal, oferindu-l numai angajaţilor Artivist care sunt îndreptăţiţi să afle respectivele informaţii pentru a le putea prelucra în numele nostru şi care se supun unor obligaţii contractuale stricte de confidenţialitate şi pot fi traşi la răspundere sau cărora li se poate desface contractul dacă nu îndeplinesc aceste obligaţii.

Când se aplică această Politică de confidențialitate

Politica de confidențialitate Artivist se aplică tuturor serviciilor oferite de Artivist prin accesarea și utilizarea website-ului artivist.ro. Politica noastră de confidenţialitate nu se aplică serviciilor oferite de alte companii sau persoane fizice sau alte pagini de internet conectate din cadrul website-ului nostru.