Wacom prezintă: Illustration as a business

conferinta ilustratie

Wacom for Creatives România continuă seria de evenimente gratuite cu scopul de a susține industria creativă din România.

De data aceasta vom vorbi cu ilustratoarele Alexia Udriște și Livia Fălcaru despre abordarea antreprenorială a ilustrației.

Vom afla de la ele care sunt mijloacele cele mai eficiente de promovare, ce produse și servicii se vând cel mai bine, care este cererea în piață și multe altele.

Conferința Illustration as a business are ca scop informarea cu privire la abordarea antreprenorială a ilustrației, pentru că așa cum probabil ți-ai dat seama, trebuie să porți mai multe pălării, nu doar cea de ilustrator, iar noi vom afla care sunt acelea.

Alexia este ilustrator freelancer de 3 ani. Lucrează atât în zona ilustrației de carte cât și în cea de publicitate sau design. A lucrat cu companii de renume și a ilustrat peste 5 cărți pentru copii. Recent a crescut proiectul de design interior numit SOMNmic împreună cu Molcush, lansat recent. Mai multe despre Alexia aici → alexiaudriste.ro

Livia este full-time ilustrator cu 4 ani de experiență în domeniu și part-time Graphic Designer la Lisseau Design Lab. Munca Liviei a apărut în numeroase publicații online și reviste . Ocazional realizează mici obiecte de ceramică și desenează pe pereți. Puteți vedea lucrările ei aici → behance.net/liviafalcaru sau liviafalcaru.com

Înscrierea la acest eveniment este gratuită, și se face prin formularul de mai jos:

UPDATE: Locuri epuizate 🙁

Când începe

16:30

duminică, martie 18, 2018

Când se termină

18:30

duminică, martie 18, 2018

Unde?

La Firul Ierbii

Event Participants

Lasă un Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *