Ce facem?

Suntem o platformă educațională alternativă. Organizăm cursuri, ateliere, sesiuni de networking și conferințe cu scopul de a ajuta tinerii creativi să-și atingă potențialul. Alături de cei mai cool artiști actuali, ne dorim să inspirăm cât mai mulți tineri să-și realizeze visele, să îndrăznească să creadă în potențialul lor și să devină un model demn de urmat pentru generațiile actuale și viitoare.

3
conferințe
25
artiști invitați
5
ateliere
46
interviuri

Despre noi, în cuvinte

Admirăm dedicarea și munca asiduă a celor care sunt determinați să reușească ceea ce și-au propus. Prețuim talentul și exprimarea creativă și ne dorim să-i asigurăm mediul optim de dezvoltare. Respectăm curajul de a gândi și de a acționa diferit, atunci când circumstanțele te presează să rămâi în normele și standardele impuse de exterior.

Ne revoltăm împotriva a ceea ce mediul social îți induce să fii, a ceea ce părinții îți impun să devii și a ceea ce școala te forțează să gândești. Acționăm și luptăm pentru a-ți crește încrederea în tine, a-ți căpăta informațiile necesare pentru dezvoltarea ta și a-ți extinde rețeaua de cunoștințe.

Credem că inamicul reușitei este lipsa de încredere în sine, care de cele mai multe ori se construiește pe concepte precum mitul artistului muritor de foame, pe îndemnul părinților de a-ți găsi un ”loc de muncă adevărat” și mai ales pe eșecul școlii de a încuraja exprimarea creativă și gândirea independentă.

Despre noi, în cifre

În aproximativ 1 an, am organizat 3 conferințe, la care au fost invitați 25 de artiști, și au participat peste 450 de tineri interesați de mediul artistic românesc.

Am stat de vorbă cu peste 45 de artiști români,  publicând interviurile lor pe platformele noastre digitale.

Am organizat 4 ateliere, 2 dintre ele despre producția de film (cu Radu Stancu și Mihai Sofronea), 1 atelier de songwriting (cu Helen și Mihai Ristea), 1 atelier despre funcția taumaturgică a vocii (cu A-C Leonte) și un MasterClass de ilustrație pentru începători (cu Mircea Pop).

Am organizat 1 sesiune de networking pentru creativii din București, animată de un concert Crowd Control, a căror muzică se traduce printr-un mix între manifest social, indietronica, synthpop și dub. La sesiunea de networking au participat artiști consacrați, debutanți dar și persoane consumatoare de artă.

Echipa noastră

Noi facem lucrurile să se întâmple din punct de vedere administrativ și organizatoric, găsim soluții și îmbinăm piesele din puzzle. Însă echipa noastră este dinamică, iar din ea fac parte toți colaboratorii noștri!

Artivist – Platforma educationala alternativa – Cursuri, ateliere, conferinte, networking

Adrian

Managing Partner
Artivist – Platforma educationala alternativa – Cursuri, ateliere, conferinte, networking

Iulia

Managing Partner