Cine suntem și Ce facem?

Suntem o platformă educațională alternativă. Organizăm cursuri în domenii creative, dar și evenimente culturale. Activitatea noastră a început în februarie 2016, când am organizat prima ediție a conferinței ”Trăiesc din artă.”

4
conferințe
35
artiști implicați
15
cursuri
1500
creativi in comunitate

Despre noi, în cuvinte

Admirăm dedicarea și munca asiduă a celor care sunt determinați să reușească ceea ce și-au propus. Prețuim talentul și exprimarea creativă și ne dorim să-i asigurăm mediul optim de dezvoltare. Respectăm curajul de a gândi și de a acționa diferit, atunci când circumstanțele te presează să rămâi în normele și standardele impuse de exterior.

Ne revoltăm împotriva a ceea ce mediul social îți induce să fii, a ceea ce părinții îți impun să devii și a ceea ce școala te forțează să gândești. Acționăm și luptăm pentru a-ți crește încrederea în tine, a-ți căpăta informațiile necesare pentru dezvoltarea ta și a-ți extinde rețeaua de cunoștințe.

Credem că inamicul reușitei este lipsa de încredere în sine, care de cele mai multe ori se construiește pe concepte precum mitul artistului muritor de foame, pe îndemnul părinților de a-ți găsi un ”loc de muncă adevărat” și mai ales pe eșecul școlii de a încuraja exprimarea creativă și gândirea independentă.

Echipa noastră

Noi facem lucrurile să se întâmple din punct de vedere administrativ și organizatoric, găsim soluții și îmbinăm piesele din puzzle. Însă echipa noastră este dinamică, iar din ea fac parte toți colaboratorii noștri!